Servei de Nutrició

Al CEM Bac de Roda t’oferim el nostre Servei de Nutrició, on una qualificada especialista titulada en Nutrició Humana i Dietètica, t’ajudarà a aconseguir els teus objectius alhora que adquireixes uns hàbits alimentaris saludables.

Una correcta alimentació, acompanyada d’un estil de vida actiu, és un dels pilars fonamentals per a tenir una salut òptima i prevenir certes malalties en qualsevol etapa de la vida.

Hem de tenir en compte que, a més, l’exercici o l’entrenament, per dur que sigui, ha d’anar acompanyat d’una adequada alimentació per a aconseguir de manera més eficaç els teus objectius.

Així mateix, si ets esportista, una estratègia dietètica adaptada als teus requeriments concrets és essencial per a un bon rendiment esportiu, així com per a una correcta recuperació.

D’aquesta manera, a través de plans nutricionals personalitzats adaptats als teus requeriments, necessitats i preferències, juntament amb una educació alimentària, no únicament aconseguiràs els teus objectius de pèrdua de pes, millora de salut, canvi de composició corporal, guany muscular o rendiment esportiu, sinó que, d’altra banda, aconseguiràs que millori encara més la teva qualitat de vida.

Serveis:

 • Plans nutricionals personalitzats
 • Pèrdua de pes
 • Guany muscular
 • Rendiment esportiu
Nutricio

Contacta amb nosaltres

  Nom i cognoms

  Email

   
  He llegit i accepto la política de privacitat
   

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, SL). Finalitats: a) Activitats comercial per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  Veure aquí la política de privacitat