Cursos i activitats per a infants i joves

Cursos de natació per aprendre a nedar o perfeccionar i altres activitats extraescolars: taekwondo, balls urbans...

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Activitats extraescolars. Temporada 2024-2025

  Amb les activitats infantils i juvenils del CEM Bac de Roda, els nens, nenes i joves podran aprendre a nedar o perfeccionar la seva tècnica amb els nostres cursos de natació. També podran practicar altres activitats extraescolars com el taekwondo i els balls urbans, entre d’altres. Descobreix les activitats extraescolars que tenim preparades per a nadons, nens, nenes i joves.

  Activitats de terra

  Activitats de natació

  Als cursets de peixet, dofí, cavallet, pop, cocodril, balena, tauró i orca, els grups poden ser per edats que són orientatives o per nivells similars.

  Preus i horaris

  Tots els cursos de natació tenen una matrícula de 24,92 € que s’abonarà en el moment de la inscripció, la qual inclou assegurança mèdica. Els infants tindran un casquet amb el seu nivell, aquest també està inclòs. En cas de voler comprar-ne un altre, el preu és de 5 €.

  La quota mensual varia en funció de si ets abonat/ada o no i correspon a una classe per setmana:

  Preu abonats/des:

  Preu no abonats/des:

  En cas d’inscriure’s a una segona activitat infantil de terra (a la sala), el preu mensual d’aquesta serà de 5 €/mes (preu abonats i no-abonats).

  Pots realitzar una classe de prova gratuïta en els cursos de nadons. Sol·licita-la a la recepció del centre.

  Preus subjectes a possibles canvis a partir del 31 de desembre del 2024.

  Abona't al centre i gaudeix de preus especials als cursos!

  INSCRIPCIONS

  A partir de l’11 de juny s’obre el termini d’inscripcions preferents i renovacions pels usuaris/es actuals. A partir del 25 de juny, inscripcions obertes per a nous usuaris/es. Si ets o has estat abonat/da o has fet algun curs amb nosaltres, pots inscriure’t a través del següent enllaç. Si no és així, hauràs de realitzar la inscripció a la recepció del centre.

  Calendari

  El calendari canvia segons l’activitat triada:

  Cursos de natació 

  Activitats de sala

  Portes obertes (només natació)

  Famílies, els següents dies, podreu veure com els més petits i joves fan la classe:

  Celebra la teva festa d'aniversari al CEM Bac de Roda!

  Normativa

  Vols més informació sobre els cursos infantils?