El teu benestar físic a les nostres mans

El teu benestar a
les nostres mans

Al CEM Bac de Roda volem ajudar-te en tot el relacionat amb la teva salut i per això t’oferim un servei de fisioteràpia on podràs obtenir el tractament més adient per al benestar de la teva musculatura o per a la teva rehabilitació.

A continuació t’expliquem les diferents tècniques amb les que treballem:

 • TERÀPIA MANUAL

  El tractament de les condicions neuro-múscul-esquelètiques disfuncionals de l’ésser humà, mitjançant manipulacions musculars i articulars analítiques basades en l’estudi biomecànic d’aquestes, incloses les d’alta velocitat i curt rang de moviment.

 • MASSATGES TERAPÈUTICS, ESPORTIUS I RELAXANTS

  El massatge és una forma de manipulació de les capes superficials i profundes dels músculs del cos utilitzant diverses tècniques. Els massatges ajuden a millorar les seves funcions en processos de curació, a disminuir l’activitat reflexa dels músculs, a inhibir l’excitabilitat motoneuronal i promouen la relaxació i el benestar.

 • TÈCNIQUES MIOFASCIALES

  Totes aquelles tècniques fisioterapèutiques destinades al tractament del dolor d’origen miofascial (muscular i fascial).

 • PUNCIÓ SECA

  La tècnica consisteix en una punció del múscul amb una agulla estèril d’acupuntura amb l’objectiu de destruir la placa motora, disminuint el dolor i produint una relaxació muscular reflecteix amb augment de l’elasticitat muscular.

 • EMBENAT NEUROMUSCULAR (KINESIOTAPING) 

  Consisteix en l’aplicació de cintes de cotó amb un adhesiu acrílic usades per tractar lesions d’atletes i altres trastorns físics com contractures, dolors articulars i correcció postural. També poden ser utilitzades per al drenatge limfàtic i reduir els hematomes.

 • REEDUCACIÓ POSTURAL

  Consisteix en la realització d’una sèrie d’exercicis progressius d’estirament global anomenats postures. És un mètode de fisioteràpia suau, progressiu i actiu, aplicable a qualsevol edat.

 • REHABILITACIÓ DE PRÒTESIS 

  Diferents tècniques de fisioteràpia per tornar a recuperar la forma física, disminuir el dolor i augmentar la qualitat de vida.

 • NEURODINÀMICA

  Una alternativa terapèutica no farmacològica, per pal·liar símptomes de múltiples dolències, tant agudes com cròniques, mitjançant l’exercici terapèutic, l’escalfor, el fred, la llum, l’aigua i tècniques manuals entre elles el massatge i l’electricitat.

T’esperem!

Informa’t!

 

Deixa’ns el teu correu electrònic i en breu ens posarem en contacte amb tu.

  Email

   

   

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.