Cycling al màxim!

Cycling al màxim!

Si ets fan del cycling, estàs al lloc correcte!

Planifiquem la intensitat de les sessions per treballar cada setmana amb un objectiu concret. Entrenem tots els nivells necessaris (aeròbic, anaeròbic, muscular) en tots els entorns (pla, muntanya, pujada, baixada) per millorar el rendiment. Et recomanem portar el monitor cardíac (pulsòmetre).

 

Què és el cycling?

És una modalitat d’exercici que es basa en la bicicleta estàtica tradicional però que utilitza una tecnologia més avançada. Es va popularitzar a Estats Units a la fi dels anys 80 i en l’actualitat s’ha estès per tot el món.

Aporta molts beneficis, doncs ajuda a cremar calories, reforça el sistema cardiovascular i el sistema respiratori, disminueix la pressió arterial, enforteix els músculs dels membres inferiors, millora la distribució de la sang i tonifica els glutis entre d’altres avantatges.

El cycling (o cicle indoor) no requereix una gran capacitat d’equilibri ni de coordinació, a diferència d’altres pràctiques aeròbiques.

El fet que l’activitat es faci amb suport musical i en grup és el secret del seu èxit, ja que la fa més motivant i divertida!

Coneixes el CETcycle?

És una nova activitat cardiovascular d’alta intensitat i de tonificació coreografiada sobre la bici. Li donem una volta al cycling de sempre d’una manera més dinàmica!

Encara no l’has provat? Consulta els horaris aquí i vine! Segur que repetiràs!

Si vols veure un petit tast d’aquesta activitat, mira el vídeo!

Vols rebre informació personalitzada? Contacta’ns a [email protected]

cetcycle bac de roda