FAQ - Preguntes freqüents

Encara no soc abonat/da, per on començo ?

Si has navegat per la web i conegut les instal·lacions, o has vingut al centre a conèixer-les personalment, informa’t sobre les diferents modalitats horàries, i tria la teva! El primer dia que vinguis hauràs de portar la fotocòpia del DNI i de les dades bancàries i hauràs d’abonar en targeta l’import de la inscripció i quota que correspongui. No cal que portis fotografia, te la fem aquí al moment de la inscripció.

 

Es pot fer ús de la instal·lació sense ser abonat/da?

El centre dona l’opció de fer ús de la instal·lació als no-abonats amb la venda d’entrades puntuals.
Aquest entrada permet una sola entrada al centre i dona dreta a fer ús de la zona aquàtica disponible, solarium, sala de fitness i activitats dirigides. El centre és reserva el dret a vendre o no entrades puntuals en funció de l’aforament del centre. Per assegurar-te que pots accedir amb entrada puntual et recomanem que truquis abans de venir per consultar l’estat de l’aforament. El fet d’accedir al centre amb entrada puntual t’obliga a l’usuari a seguir la normativa del centre.

 

M’agradaria seguir una taula d’exercicis, com puc tenir-la?

Dirigeix-te al tècnic de sala per explicar-li els teus objectius i que t’assigni el programa que et sigui més adient! Ell/a  t’indicarà quina és la taula més adient per assolir els teus objectius i et mostrarà la tècnica dels exercicis. Si ja l’ha utilitzat i no disposes d’entrenador personal, el tècnic de sala està sempre disponible per satisfer les teves consultes i assessorat-te.

 

On puc deixar les meves coses mentre practico exercici ?

Tens armariets d’ús puntual als vestidors, que funcionen amb cadenat. Pots portar el teu cadenat o comprar-lo a la recepció del centre. És important que tingui un gruix d’uns 6 mm aprox.
Una altra opció és la de llogar un armariet per a tu, on podràs deixar les teves coses per no anar tan carregat/da. Aquests armariets de lloguer les trobaràs al passadís. Sol·licita-la a la recepció del centre.

 

Vull fer activitats dirigides, però no n’he fet mai, per on començo?

Algunes activitats son més intenses i d’altres menys, també depèn del què vulguis treballar. Pots consultar l’apartat “descripció de les activitats dirigides” fent click aquí o consultar a l’assessor el dia que tinguis la trobada amb ell.
Si és el teu primer dia, comenta-li al tècnic abans de començar la sessió, ell/a estarà pendent de que puguis seguir la sessió correctament.

 

Puc canviar d’opció horària?

I tant! Pots canviar la quota mensual sempre que vulguis sense cap cost addicional. El canvi l’has de sol·licitar a la recepció del centre o per e-mail fins el dia 15 del mes anterior per tal de que el canvi es faci efectiu pel mes següent.

 

Recomanacions d’ús

Vestidors

Eixuga’t a la zona de dutxes o piscina, evitarem l’excés d’aigua al terra dels vestidors. No deixis les sabates sobre els bancs quan t’estiguis canviant-te, així els bancs es mantindran nets. Porta una bossa de plàstic per deixar les sabates a la guixeta, evitarem mals olors i brutícia. Porta una bossa de plàstic extra quan plogui per poder posar-hi el paraigües i no mullar la guixeta ni els teus efectes personals. Procura deixar la guixeta tal i com t’agradaria trobar-la. Tingues cura a l’hora de dur a terme les teves accions d’higiene personal. Porta sabatilles de bany per dutxar-te.

Activitats dirigides, Cycling i Fitness

Utilitza sempre roba esportiva transpirable i calçat adient. No és recomanable portar peces de roba de plàstic, ja que no permeten una transpiració adequada. Cal hidratar-se durant les sessions bevent sovint petites quantitats d’aigua. Realitza els escalfaments abans i els estiraments després de les activitats. Porta sempre una tovallola per eixugar la suor i mantenir el material esportiu en bon estat.

Piscina

Cal portar vestit de bany (en el cas de les dones pot ser de dues peces), casquet de bany, sabatilles de dutxa de goma i tovallola.
És obligatori dutxar-se abans d’entrar a l’aigua per motius d’higiene, és recomana que es faci també després de fer ús de la piscina.

Solàrium

Les llargues exposicions al sol poden ser perjudicials per a la salut. Et recomanem que no prenguis el sol més de 20 minuts seguits.
Protegeix la teva pell amb els productes adequats. Hidrata’t sovint.