Shhhhh, oblida't del món

Shhhhh, oblida’t
del món

Nou spa: la teva zona de relaxació!

Al CEM Bac de Roda hem renovat la zona de spa perquè gaudeixis encara més dels teus moments de relaxació, descans i desconnexió.

Podràs gaudir de 3 espais totalment nous:

Sauna

Hem adaptat als nostres temps l’essència de la sauna, amb dissenys actuals i materials de la màxima qualitat. Creem espais de salut on relaxar el sistema nerviós, estimular la circulació, oxigenar-se, eliminar toxines o millorar l’elasticitat muscular.

Els beneficis que podem trobar en una sauna són varis, sent potser el més important l’eliminació de residus tòxics en la pell i la seva acció descontaminant, gràcies a la gran dilatació que es produeix en els porus.

També trobarem els beneficis i propietats següents:

  • És ideal per a la renovació de l’epidermis, ja que afavoreix la descamació de la capa còrnia, és a dir, aconseguirem una major suavitat en la pell.
  • Els músculs guanyen elasticitat.
  • L’efecte relaxant: com et sents i notes la calor.

Bany de vapor "Hammam"

Cabina de gran lluminositat i amplitud. Superfície llisa que garanteix un ús prolongat.

Aquests banys de vapor consisteixen en la combinació de vapor d’aigua + calor. És a dir, la calor es transportarà mitjançant el vapor d’aigua.

La principal diferència d’aquests banys de vapor respecte a la sauna és que la temperatura és menor (sobre els 40-45 graus) i la humitat relativa és molt més alta (pròxima al 100%) el que fa que la nostra pell se senti més oxigenada que en una sauna seca.

L’efecte principal és una estimulació de la funcionalitat de la pell, millorant la hidratació i ajudant la neteja profunda d’impureses. Encara que el procés de desintoxicació arriba a ser major en una sauna finlandesa, això sí, l’oxigenació és major en els banys turcs.

A més d’aquests efectes, trobarem els següents:

  • Millora de la circulació gràcies als seus efectes vasodilatadors, per tant notarem una pell més oxigenada.
  • Posseeix una acció analgèsica, relaxant i descontracturant muscular, per la qual cosa serà idònia per a aquests moments de relaxació o de tensió muscular que vulguem alleujar.
  • Una altra de les diferències respecte a la sauna finlandesa és que, a més de ser de gran ajuda per a les vies respiratòries, redueix els problemes d’acne.

Cabina de gel

Dintre de la zona de spa, l’objectiu terapèutic de la font de gel i de la sala de fred és el de proporcionar el màxim contrast tèrmic en els cicles de banys termals, després de la sauna o el hammam, per a l’estimulació general de l’organisme, provocant un efecte vasoconstrictor que potencia la circulació sanguínia.

Spa
hammam
Spa
cabina gel