Al CEM Bac de Roda et proposem una nova manera d’aprendre a nedar! 

T’oferim sessions d’aprenentatge individuals o en grups molt reduïts (de màxim 3 persones) per a totes les edats i nivells.

Quins avantatges et suposa fer classes particulars de natació?

 

/ Al ser  només una persona o un grup molt reduit, no cal fer torns ni esperes per entrar a l’aigua, pel que tota l’activitat es realitza dins de l’aigua i s’aprofita el temps al 100%.

/ D’altra banda el tècnic/a d’aigua coneix exactament el que cal treballar més en cada infant o adult pel que l’ensenyament és personalitzat i molt més efectiu.

/ No cal que t’adaptis als nostres horaris, tot l’equip d’entrenadors segur que trobem l’hora adient per a que puguis venir, t’oferim un ampli horari i flexibilitat.

 

En cas de voler rebre informació personalitzada contacta amb nosaltres omplint el formulari o a la recepció del centre.

  Email

   
  He llegit i accepto la política de privacitat
   

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, SL). Finalitats: a) Activitats comercial per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  Veure aquí la política de privacitat